Kolonija sa Kikindom, Radnički sa Bačkom 1901
By ekspres On 29 Mar, 2013 At 10:53 AM | Categorized As Sport | With 0 Comments

fudbal-najava-utakmicaU 18. kolu Vojvođanske lige “Istok” Kolonija na domaćem terenu dočekuje OFK Kikindu, dok će Radnički odmeriti snage sa Bačkom 1901 u Subotici.

Partizan iz Gaja, koji se nalazi na 13. mestu, u 17. kolu Prve južnobanatske lige igra kao domaćin sa Poletom iz Izbišta.

U 20. kolu Druge južnobanatske lige “Zapad” sastaju se sledeći timovi: Jedinstvo Stević-Proleter, Glogonj-Omladinac D, Stari Tamiš-Plavi Dunav, BSK Bavanište-Železničar, Strela-Mladost, Omladinac O-Spartak, Borac-Pančevo, Pobeda-Unirea, Dolovo-Polet. Utakmice se igraju 30. i 31. marta od 15.00 časova.

Kovinke završavaju sezonu

Košarkašice Kovina sastaju se sutra u Hali OŠ “Đura Jakšić” sa ekipom Topolčanka iz Bačke Topole u poslednjem, 18. kolu Druge ženske lige Srbije – Sever. Kovinski sastav u ovom duelu važi za favorita. Meč počinje u 16.00 časova.

OK Bavanište igra u Futogu

Odbojkaši Bavaništa u 16. kolu Druge odbojkaške lige “Sever” igraju u Futogu sa FOK-om. Bavaništani imaju jednu pobedu više od FOK-a i trenutno se nalaze na sedmom mestu od ukupno 10 timova u ovom rangu. I u slučaju pobede Bavanište će ostati sedmi.

About -

comment closed